EL-TEAM AS

Er du vår nye kollega? 👋🏻

EL-Team søker flere elektrikere

Vi har en gjeng dyktige og motiverte elektrikere som søker nye kollegaer. De er kjent for å levere kvalitet og har mange fornøyde kunder. Det er et resultat av kompetanse og et godt arbeidsmiljø.

Her kan du bli litt bedre kjent med oss.

— Det jeg liker med å jobbe i EL-Team, er at når du er knekt om morgenen og skal stå opp tidlig, så vet du at du kommer til en bra arbeidsplass der folk er motivert, forteller Markus.

Markus ble en del av teamet vårt for et halvt år siden. Teamet består av 23 ansatte, og vi har kontorplass på Bryne. Oppdragene våre er primært i området mellom Sirevåg og Stavanger. Vi forsøker så godt vi kan å gi deg oppdrag i nærheten av området du bor i.

Siden vi jobber så mye selvstendig, er det viktig å ta vare på det sosiale også. Jevnlig samler vi gjengen for sosiale sammenkomster, og annethvert år drar vi på firmatur. Hvis du ikke venter for lenge med å søke, rekker du gjerne fristen for å bli med på neste tur 😎

En annen årsak for trivsel er økonomisk trygghet. Bedriften vår har en sunn drift og økonomi. Vi er kjent for å betale en lønn over gjennomsnittet i vår bransje. Det gjør vi med glede fordi god innsats fortjener en god lønn. Du vil også få en årlig bonus + en ekstra bonus når du har vært ansatt i fem år. 

... Og så over til et tema som noen synes er litt tørt: pensjons- og forsikringsordninger. Uansett om du har få eller mange år igjen til pensjonsalder, er det viktig å tenke over hvor mye som spares. Vi hjelper deg langt på vei med noen av de beste ordningene du kan få.

Det vi ønsker fra deg er at du har fagbrev som elektriker, og gjerne har et par års arbeidserfaring. Gjengen vår arbeider i et trygt og godt miljø, og hvis du har lyst til å bli en del av det miljøet, anbefaler vi deg å søke jobb som elektriker i EL-Team.

— Kollegaene i EL-Team er en flott gjeng. Det er flinke folk som er enkle å ringe til hvis du står fast med noen oppgaver. Det samme gjelder de som jobber på kontoret. De er enkle å ringe til – og hvis de ikke har svaret, finner de det. 

Det var litt om oss. Nå gleder vi oss til å bli bedre kjent med deg!

Klar for å søke ny jobb?

Send søknad/CV til stian@el-team.net. Vi gleder oss til å høre fra deg!