EL-TEAM AS

Om oss

EL-TEAM AS ble etablert i 1989. Vi er i dag 18 dyktige ansatte som holder til i Morenefaret 5 på Bryne.
Vi tar på oss oppdrag fra Randaberg i nord til Sirevåg i sør, og yter høy grad av service for både privatkunder og bedriftskunder.
Våre ansatte er faglig dyktige og har høy kompetanse slik at du som kunde er sikret de beste rådene.

Varer og tjenester som vi tilbyr er av høy kvalitet, og alt som vi monterer leveres med minimum 5 års garanti for privatkunder.

Vårt mål er at du som kunde skal være så fornøyd med jobben vi har gjort at du bruker oss igjen og anbefaler oss til andre.

Som elektrikerbedrift er vår hverdag preget av mange forskjellige, og svært spennende arbeidsoppgaver. Sikringsskapet er hjertet i huset og sikkerhetsaspektet rundt dette er svært viktig. I EL-TEAM AS holder vi oss alltid til de enhver tids gjeldende forskrifter og regler. Det er mye å ta hensyn til og vi er alltid i forkant slik at våre kunder kan være trygge på oss som leverandør av elektrikertjenester. Vi legger opp elektrisitet både til næringsbygg og privat og har i tillegg svært kompetente medarbeidere innen landbruk.

For oss i EL-TEAM AS er dialog med deg som kunde helt avgjørende da arbeidet vi utfører skal være i henhold til forutsatt bruk. Vi kan foreslå smarte løsninger og bidra til å avdekke hva du trenger slik at sluttresultatet blir perfekt! 

Dokumentasjon

Vi utsteder samsvarserklæring med underlagsdokumentasjon for å dokumentere at arbeid er gjort ihht normer og forskrifter. Dette er beviset for våre kunder om at det er fagfolk som har utført arbeidet. Vi legger også dette inn i boligmappa.no. Vi i EL-TEAM AS er fremoverlente og derfor er all timeregistrering, dokumentasjon m.m. elektronisk.

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for deg og dine behov.