EL-TEAM AS

RACKIT – Lyd og bilde

Farvel til ledningene – Integrert lyd og bilde fra Rackit

Elsker du skikkelig musikk? Og god film eller tv-fotball? Med integrert lyd og bilde fra RACKIT blir totalopplevelsen din enda mer oppslukende. Vi løser det tekniske på en måte som gjør at du sitter igjen med nytelsen og bare det. Ledninger og andre begrensninger – goodbye!

Integrerte tak-eller vegg høyttalere

Det er slutt på tiden da størst er best. Nå er smått godt og usynlig det aller beste. Med høyttalerne integrert i taket får du den mest diskrete løsningen du kan tenke deg. Og du har lyden du ønsker uten at lydkilden begrenser innredningsplanene dine eller er i veien i hverdagen. Gled deg forresten til det ekstra plusset hjemmekino-opplevelsen får av den suverene lydspredningen!

Godlyd i boks

Lyd skal høres, ikke sees. Som en del av vår suverene lyd- og bildeløsning hører RACKIT-skapet naturlig med.

I skapet samler vi alarm, automasjon, forsterkere, multiromkontroll, streamere, TV-dekodere, Apple TV samt alt tradisjonelt nettverksutstyr. Skapet har et design som gjør at det like gjerne kan plasseres i en stue som i et teknisk rom. Fronten på skapet leveres i ulike utførelser – blank, sotet, sort eller hvit. Velg den som passer best hos deg!