EL-TEAM AS

RACKIT – Nettverk

Alt samlet i et skap

Det høres enkelt ut – fordi det er enkelt. Vi samler alarm, automasjon, forsterkere, TV-dekodere, Apple TV samt alt tradisjonelt nettverksutstyr i ett smart nettverkskap. Det eneste du ser, er nettverkspunktene – som selvsagt befinner seg rundt om akkurat der hvor du har behov for å ha dem.

Et stabilt nettverk krever både kablete nettverkspunkt og Wifi-soner. Hvis du ser tv eller gamer, er et stabilt trådbundet nettverk det du skal ha. Samtidig må Wifi-nettet være stabilt og sikre god dekning både inne i boligen og ute i hagen, garasjen eller på verandaen.

Optimal Wifi-dekning

Lyst å ta hjemmet ditt med på en reise fra kaos til orden? Med RACKIT nettverk får du alle de tekniske enhetene dine samlet i ett skap.

Et stabilt og raskt trådløst nettverk blir stadig viktigere. Du vil ting skal skje når du trenger det.

Med Wifi fra RACKIT kan du vinke farvel til dårlig dekning og frustrerende ventetid. Vi sikrer et stabilt Wifi-nett ved å installere skjulte nettverkskabler mellom Wifi-sonen og sentralen. Sånn at du kan nyte musikken din når du griller eller bare chiller. Mens fjortisen snapchatter på benken ved enden av hagetomten.

RACKIT – 60 cm skap – eller 90?

Det fins ulike boliger, og ulike mennesker. Derfor fins det også to varianter av skapet vårt. Et 60 cm høyt skap bør holde for de som har et «normalt» behov for tekniske enheter – svitsj og patchepanel, alarm, tv-dekoder, Apple-tv.

Skulle du i tillegg ha spesielle ønsker eller behov som f eks flere lyd- eller tv-soner, automatisk solskjerming eller velferdprodukter, har vi et 90 cm skap som gir plass til alt dette.

Skreddersøm?

La oss skreddersy en smart pakke for ditt hjem!