EL-TEAM AS

RACKIT – Sikkerhet

Tryggest og smartest i gata

RACKIT skal være best på å gi trygghet for deg og dine. Vår alarm bygger på velprøvd og prisbelønnet teknologi og gir optimal beskyttelse mot både brann og innbrudd.

Du kjøper løsningen og betaler deretter en fast, lav månedspris – noe som svarer seg over tid. Dessuten har du med alarmen fått det som utgjør hjertet i det nye smarthjemmet ditt: Du kan enkelt utvide grunnpakken til også å styre andre automatiserte funksjoner som lys, låser, termostater, garasjeport og mer.

Alarmen er for øvrig markedets eneste forsikringsgodkjente alarm med full hjemmeautomasjon.

Skreddersy ditt eget smarthjem

Med RACKIT sikkerhet i bunn kan du utvikle ditt eget smarthjem etter ønsker og behov. Kanskje er det stemningsfull lysstyring som frister mest? Eller en intelligent dørlås? Solskjerming? Eller kanskje varmestyring, som er bra for både miljøet og lommeboka?

Du velger, så kopler vi opp enhetene. På én plattform, selvsagt – slik at du har full kontroll med alle funksjonene. Systemet vil til og med kunne registrere vanene dine og tilpasse seg behovet ditt automatisk!

Smart styring og kontroll – samme hvor du er

Med en egen smart-app er du konge. Om du er på jobb, på fjellet eller på en solvarm strand lagt borte, har du både hjem og hytte i hånden. Du kan enkelt følge med på hva som skjer og styre funksjonene fra mobil, nettbrett eller desktop.

Dørtelefon med kamera

Når noen ringer på, vil RACKIT dørtelefon med kamera la deg se hvem det er – samme hvor i verden du befinner deg. Du kan prate toveis med den besøkende gjennom smart-appen din, og låse opp om du ønsker det. Litt kult, kanskje, å sitte på Alicante og vite at svigermor er mer enn 300 mil unna?

Sylskarp videokontroll

Med vår video- og lagringstjeneste ser du hva som skjer– og du varsles når det skjer. Vårt utvalg av sikkerhets kamera er testet i millioner av hjem, og gir deg både liveoverføring og backup som kan komme til nytte. Ditt hjem – din oversikt. Ikke la noe kødde med deg!

Dørlås med multifunksjoner

Følelsen av full kontroll, du kjenner at den lokker? Med elektronisk dørlås fra Idlock administrerer du tilgangen til hjemmet ditt helt suverent. Du bruker låsen til å slå alarmen av og på, og du vet hvem som har tilgang til hjemmet til hvilken tid.

Du kan enkelt lage unike låsekoder for hver bruker, du kan sette tidsplaner for når kodene kan brukes og begrense tilgangen basert på ukedag og klokkeslett. Det er også lett å opprette og deaktivere koder, slik at du ikke trenger å endre selve låsen.

Vi kan gi råd og veiledning om hvilke muligheter som passer best og er sikrest for deg.

Markedets laveste månedspris

RACKIT sikkerhet lønner seg! Og uansett hvor mange detektorer du velger, er månedsprisen den samme lave.

 • få Smart alarm-app 
 • slå alarmen av/på 
 • få intern varsling når alarmen går
 • sjekk om dører, vinduer og garasje er låst 
 • styr belysning og elektriske apparater 
 • lag midlertidige koder 
 • få full styring av lys og varme 
 • ha fri support
 • være knyttet til døgnbemannet alarmstasjon
 • ha fri vekterutrykning ved innbrudd
 • direktevarsling til 110-sentralen ved brann
 • få skadesikring
 • Vi skreddersyr smart-miksen din!

Med startpakken fra RACKIT har du også tatt første skritt mot ditt komplette smart-hjem.